Hoofdferechten - pasta's
Verse pasta’s
Lasagna rol met ragù van salsiccia, broccoli en provola
Risotto met St. Jacobsvruchten en truffelboter (V).
Risotto Milanese met courgette en gebakken gamba’s (V)
Spaghetti vongole Brigante met selder, paprika, look, kerstomaatjes.
Tagliatelle bolognese dello chef, met gehakt en gegaarde stukjes rund
Pasta van de chef met rundscarpaccio, pasta pesto, rucola, kerstomaatjes
Lasagna rol met aubergine, mozarella, basilico, tomatensaus, gegratineerd.
Penne arrabiata met spek, look, pili pili in een romig sausje
Pasta met kip, champignons, parmaham, tomaatroomsausje.
Met eekhoorntjesbrood en tomatenroom sausje.
Rode ajuin, olijven, kappertjes, kerstomaatjes, afgewerkt met verse tonijn.
Ravioli capesante; ravioli gevuld met St. jacobsvrucht met kreeftensausje.